ZAKELIJKE WORKSHOP SMARTPHONE FOTOGRAFIE

Wil jij ook meer likes en klanten met Instagram en Facebook?
Tijdens de fotografie voor bedrijven welke ik doe, krijg ik vaak de vraag, hoe kan ik zelf mooiere beelden maken, welke camera heb ik nodig of kan het ook met mijn telefoon? Wanneer we jouw foto’s gebruiken krijgen we veel reactie’s, maar met onze eigen foto’s worden onze plaatsingen veel minder geliked en wordt er veel minder gereageerd.

De smartphone’s worden steeds geavanceerder in het maken van mooie beelden! Dus…je kunt met je eigen smartphone goede foto’s maken voor je Social Media uitingen, nieuwsbrieven en blogs.

Ik leer je

  • hoe je met je smartphone goed kunt fotograferen (een stukje fotokennis)
  • hoe je deze beelden snel kunt bewerken voor diverse plaatsingen
  • welke beelden mensen aanspreken en waarom
  • wanneer je wel en geen stockfoto’s kunt gebruiken
  • hoe social media met foto’s omgaat
  • te kiezen welk beeld bij welke tekst past
  • hoe je diverse apps gebruikt voor de fotografie met je SmartPhone

Sterke foto’s maken het verschil
Foto’s die zorgen dat je opvalt. Foto’s die laten zien wie jij en jouw bedrijf versterken. Laat iedere foto iets zeggen over jou en jouw bedrijf.

Door het goed gebruiken van foto’s val je meer op en krijg je meer klanten. Niet alleen op je website maar ook op je Social Media!

Extra informatie
De workshop is geschikt voor alle merken (en types) Android en iOS SmartPhone’s.

INDIVIDUEEL TE BOEKEN WORKSHOP  ‘ZAKELIJK FOTOGRAFEREN MET JE SMARTPHONE’ :

De duur van de workshop is van 10.30 uur tot 16.30 uur.. De groepen zijn klein, zodat iedereen genoeg aandacht krijgt (inclusief koffie/thee/water met iets lekkers en een heerlijke lunch).

Je krijgt een mooi naslagwerk met veel informatie.

KOSTEN : € 179,00 (excl. 21% btw). DATA : zie agenda

Deze zakelijke workshop is ook te boeken als  1 op 1 workshop of in kleine groepjes (2 tot 6 personen) op een door jou gekozen locatie of in jouw bedrijf. Wanneer je op een eigen locatie wilt boeken dien je zelf te zorgen voor koffie/thee/water + evt iets lekkers (en evt een lunch wanneer het een dag-workshop is)

De kosten (excl. 21% btw) per persoon zijn:

1 persoon 1 op 1 workshop               4 uur    € 395,00
2 personen                                         4 uur    € 259,00
3 personen                                         4 uur    € 199,00
Vanaf 4 personen ( max 6 pers. )       6 uur    € 159,00
Datum en start-tijdstip in overleg.

Inclusief digitale Hand-out.

WORKSHOP ‘FOTOGRAFEREN MET JE SMARTPHONE’ IN JOUW BEDRIJF:

Workshop voor 2 tot 20 personen. De duur van de workshop is 2,5 uur. Tijdens de workshop leert de groep alle tips&tricks over fotograferen met je SmartPhone. Ontzettend leuk als activiteit via de personeelsvereniging, TeamBuilding-Activiteit of als activiteit voor of samen met klanten. Centraal staat samenwerking en echt goed kijken naar het bedrijf. Echt een TeamBuildings moment van deze (digitale) tijd …

Kosten € 299,00 per groep (excl. 21% btw). Wanneer je voor ieder deelnemer een digitaal werkboek wilt, zijn de extra kosten €100,00.

 

AANMELDEN

Zakelijke workshop smartphone fotografie

Op 23 februari (vol), 19 maart 2018 (nog enkele plekken) van 09.30 tot 15.00 uur,  27 maart (vol) en 6 april (nog enkele plekken) van 09.00 tot 14.30 uur geef ik de workshop in Heerhugowaard. De eerste aanmeldingen zijn al binnen en jij bent ook van harte welkom!

Krijg meer klanten met sterkere beelden met je SmartPhone