WORKSHOP SMARTPHONE FOTOGRAFIE

WIL JIJ OOK NOG MOOIERE FOTO’S MAKEN MET JE SMARTPHONE, IK LEER HET JE!

Workshop zakelijk fotograferen met je SmartPhone
Tijdens de fotografie voor bedrijven welke ik doe, krijg ik vaak de vraag, hoe kan ik zelf mooiere beelden maken, welke camera heb ik nodig of kan het ook met mijn telefoon? Wanneer we jouw foto’s gebruiken krijgen we veel reactie’s, maar met onze eigen foto’s worden onze plaatsingen veel minder geliked en wordt er veel minder gereageerd.

De smartphone’s worden steeds geavanceerder in het maken van mooie beelden! Dus…je kunt met je eigen smartphone goede foto’s maken voor je Social Media uitingen, nieuwsbrieven en blogs.

Sterke foto’s maken het verschil
Foto’s die zorgen dat je opvalt. Foto’s die laten zien wie jij en jouw bedrijf versterken. Laat iedere foto iets zeggen over jou en jouw bedrijf. Door het goed gebruiken van foto’s val je meer op en krijg je meer klanten. Niet alleen op je website maar ook op je Social Media!

Mogelijkheden
Er zijn 2 mogelijkheden om een workshop te volgen

  • een leuke workshop tijdens een event, jubileum, bedrijfsuitje, voor de personeelsvereniging, voor ( een deel ) van jouw werknemers of bv als klantenactiviteit ( duur 1,5 tot 3 uur, afhankelijk van wens/programma )
  • los een workshop boeken op een vastgestelde locatie ( duur van 10.30 tot 16.30 uur, data zie agenda )

Meer info

Workshop  fotograferen met je SmartPhone voor particulieren
Iedereen maakt veel foto’s, vooral met zijn SmartPhone ( je hebt deze altijd bij je, dus ieder moment kan vastgelegd worden ). Zorg jij ook dat dit mooie beelden zijn en dat je deze nu en later met een glimlach koestert ?

De SmartPhone’s worden steeds geavanceerder in het maken van mooie beelden! Dus…je kunt met je eigen SmartPhone goede foto’s maken om voor altijd je mooie herinneringen te koesteren.

Mogelijkheden
Er zijn 2 mogelijkheden om een workshop te volgen

  • een leuke workshop bij je thuis, of op een door jou gekozen locatie, met een groep ( familie, vriendinnen, collega’s etc, duur 2,5 uur )
  • los een workshop boeken op een vastgestelde locatie ( duur 2,5 uur, data zie agenda )

Meer info

Workshop smartphone fotografie