MIJN WERKWIJZE : Bedrijfsfotografie met mijn SmartPhone

Voorafgaand aan de shoot kom ik graag bij je langs. Zo krijg in een goed beeld van jou, jouw bedrijf en evt. pand. We nemen ruim de tijd om jouw wensen inzichtelijk te maken, zodat ik deze goed kan vertalen in echte beelden, die bij jouw bedrijf passen. Vervolgens plannen we een datum waarop de fotografie zal worden gemaakt (portretten, actie- en/of sfeerbeelden).

Ik doe geen standaard portretfotografie, ik fotografeer jou en jouw bedrijf en evt. medewerkers in actie. Fotografie in diverse kledingsets is geen probleem, leuk zelfs, zo is het mogelijk jouw beeldbank vaker en langer te gebruiken,  dit uiteraard passend bij het doel van de foto’s.

Het pakket Jij & Jouw Bedrijf en de Fotografie per uur is inclusief de selectie en ‘standaard’ nabewerking van de geselecteerde beelden.
Deze selectie wordt altijd ruim gedaan, d.w.z. dat alle beelden die voor de opdrachtgever evt. bruikbaar zouden kunnen zijn in de selectie worden opgenomen.

Je ontvangt de beelden in hoge resolutie, zonder watermerk. De beelden zijn geschikt voor Social Media, Blogs en Nieuwsbrieven. Levering van de beelden geschiedt via WeTransfer binnen 5 werkdagen.

websitewerkwijze