MIJN WERKWIJZE : JIJ & JOUW BEDRIJF

Voorafgaand aan de shoot kom ik graag bij je langs. Zo krijg in een goed beeld van jouw bedrijf, evt. pand, de sfeer en evt. de medewerkers. We nemen ruim de tijd om jouw wensen inzichtelijk te maken, zodat ik deze goed kan vertalen in echte beelden, die bij jouw bedrijf passen. Vervolgens plannen we een datum waarop de fotografie zal worden gemaakt ( portretten en/of sfeerbeelden ), Ik neem eventueel mijn mobiele fotostudio met de vooraf afgesproken achtergrond(en) mee of we werken met jouw bedrijf als achtergrond.

Wanneer er medewerkers gefotografeerd worden zal in ongeveer 10 minuutjes het juiste portret worden gemaakt (bijvoorbeeld als je alle medewerkers voor de website gefotografeerd wilt hebben). Als het om fotografie van 1 persoon gaat, neem ik meer tijd en fotografeer ik diverse ( kleding)settings binnen het bedrijf en/of een buitenlocatie, meerdere houdingen en dit uiteraard passend bij het doel van de foto’s. Ook maak ik graag sfeerbeelden van jouw bedrijf voor de website. Dit is een goede invulling van een diverse pagina’s van een website !

Het pakket Jij & Jouw Bedrijf en de Fotografie per uur is inclusief de selectie en ‘standaard’ nabewerking van de geselecteerde beelden.
Deze selectie wordt altijd ruim gedaan, d.w.z. dat alle beelden die voor de opdrachtgever evt. bruikbaar zouden kunnen zijn in de selectie worden opgenomen.

Je ontvangt de beelden in hoge resolutie, zonder watermerk. Levering van de beelden geschiedt via WeTransfer binnen 5 werkdagen.

websitewerkwijze