MIJN VERHAAL,
WAT KAN IK
VOOR JOU
BETEKENEN

Ellen Pichotte

Mijn fotografie kenmerkt zich door frisse, pure, heldere, echte foto’s. Kijk eens in mijn portfolio om een indruk te krijgen of bezoek mijn blog.

Ik ben en creatieveling uit 1966, die van mensen en persoonlijk contact houdt. In mijn hoofd ontstaan de hele dag door beelden. Ik hou van de hele dag door thee drinken, maar gezellig een cappuccino of een wijntje (met iets lekkers..) is ook helemaal goed!! Wandelen met onze hond vind ik heerlijk (vooral ‘s morgens vroeg meteen uit bed). Chocolade is mijn favoriete zoetigheid en ook een gezellig etentje uit of thuis (het liefst als ik het niet zelf hoef te maken) is heel erg aan mij besteedt. Ik hou van sport (kijken) en dan vooral bij mijn kinderen. De sauna en yoga zijn mijn rustpunt, om mijn drukke hoofd met altijd maar ideeën te structureren, dit geeft mij het toppunt van ontspanning.

Beelden maken, dat is wat ik wil, beelden die bij jou en jouw bedrijf passen, die laten zien wie jij bent, waar jij voor staat en in jouw sfeer. Jij als ondernemer weet natuurlijk dat 1 foto zo veel meer zegt dan 1000 woorden, maar zorg dan wel dat dit echte en goede foto’s zijn. Ik ga graag met je in gesprek over wie je bent en wat je wilt uitstralen, om dit vervolgens in onderscheidende beelden vast te leggen. Laat jouw professionaliteit zien door professionele beelden, met kwaliteitsbeelden op maat. Ik neem de tijd om jouw verhaal en jouw passie in beeld te brengen.

Zoals je op mijn website kunt zien weet ik ook zelf hoe het is om gefotografeerd te worden (en geloof me, iemand die achter de camera staat, staat er het liefst niet voor..), ik weet dat dit ongemakkelijk kan zijn, maar ik zal je (indien nodig) hierbij helpen. Je zult je comfortabel voelen tijdens de shoot en natuurlijk met het resultaat.