Ellen Pichotte

[mk_page_section bg_image=”https://ellenpichottefotografie.nl/wp-content/uploads/2014/09/ellen.jpg” bg_image_portrait=”https://ellenpichottefotografie.nl/wp-content/uploads/2014/09/ellenmobiel.jpg” bg_position=”center center” bg_repeat=”no-repeat” bg_stretch=”true” enable_3d=”true” speed_factor=”0.5″ video_color_mask=”#0a0a0a” video_opacity=”0″ full_height=”true” padding_top=”0″ padding_bottom=”0″ top_shape_color=”#ffffff” bottom_shape_color=”#ffffff” sidebar=”sidebar-1″ first_page=”false” last_page=”false”][vc_column][mk_fancy_title tag_name=”h3″ color=”#666666″ size=”64″ force_font_size=”true” size_smallscreen=”50″ size_tablet=”50″ size_phone=”40″ font_weight=”900″ margin_bottom=”0″ font_family=”none” align=”center”]MIJN VERHAAL,
WAT KAN IK
VOOR JOU
BETEKENEN[/mk_fancy_title][/vc_column][/mk_page_section][vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1410359410570{padding-top: 140px !important;padding-bottom: 140px !important;}”][mk_fancy_title tag_name=”h1″ color=”#222222″ size=”28″ font_weight=”900″ txt_transform=”uppercase” margin_bottom=”0″ font_family=”none” align=”center”]Ellen Pichotte[/mk_fancy_title][mk_divider style=”thin_solid” divider_width=”custom_width” custom_width=”25″ thickness=”4″ margin_top=”30″ margin_bottom=”40″][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text css=”.vc_custom_1556481397902{margin-bottom: 0px !important;}”]Ik ben SmartPhone Expert.

Mijn fotografie kenmerkt zich door frisse, pure, heldere, echte foto’s. Kijk eens in mijn portfolio om een indruk te krijgen of bezoek mijn blog.

Ik ben een creatieveling uit 1966, die van mensen en persoonlijk contact houdt. Ik ben fotograaf, maar geen ‘gewone’… Ik ben SmartPhone-fotograaf! Ik fotografeer met de camera die je altijd bij je hebt, je SmartPhone. Ik kan (en leer jou hoe je) hier de meest geweldige beelden mee maken.

Ik gebruik mijn SmartPhone voor het uitlichten van de zelfstandig ondernemer (jij en jouw bedrijf). Hierbij is de drempel van een groot (zwart) apparaat voor je neus dus weg. En ik gebruik mijn SmartPhone om jou in mijn workshops alles te vertellen over HOE je geweldige foto’s maakt met jouw SmartPhone en HOE je deze inzet voor jouw Social Media/Blogs/Nieuwsbrieven.

Ik hou van de hele dag door thee drinken, maar gezellig een cappuccino of een wijntje (met iets lekkers..) is ook helemaal goed!! Wandelen met onze hond vind ik heerlijk (vooral ’s morgens vroeg meteen uit bed). Chocolade is mijn favoriete zoetigheid en ook een gezellig etentje uit of thuis (het liefst als ik het niet zelf hoef te maken) is heel erg aan mij besteedt. Ik hou van sport (kijken) en dan vooral bij mijn kinderen. De sauna en yoga zijn mijn rustpunt, om mijn drukke hoofd met altijd maar ideeën te structureren, dit geeft mij het toppunt van ontspanning.[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text css=”.vc_custom_1556481189110{margin-bottom: 0px !important;}”]Beelden maken, dat is wat ik wil, beelden die bij jou en jouw bedrijf passen, die laten zien wie jij bent, waar jij voor staat en in jouw sfeer. Jij als ondernemer weet natuurlijk dat 1 foto zo veel meer zegt dan 1000 woorden, maar zorg dan wel dat dit echte en goede foto’s zijn. Ik ga graag met je in gesprek over wie je bent en wat je wilt uitstralen, om dit vervolgens in onderscheidende beelden voor jouw Social Media/Blogs/Nieuwsbrieven vast te leggen. Laat jouw professionaliteit zien door professionele beelden, met kwaliteitsbeelden op maat. Ik neem de tijd om jouw verhaal en jouw passie in beeld te brengen.

Zoals je op mijn website kunt zien weet ik ook zelf hoe het is om gefotografeerd te worden (en geloof me, iemand die achter de foto’s maakt, staat er het liefst niet voor…), ik weet dat dit ongemakkelijk kan zijn, maar ik zal je (indien nodig) hierbij helpen. Je zult je comfortabel voelen tijdens de shoot en natuurlijk met het resultaat.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row fullwidth=”true” attached=”true” padding=”0″][vc_column][mk_button dimension=”flat” size=”xx-large” url=”https://www.ellenpichottefotografie.nl/contact” align=”center” fullwidth=”true” margin_bottom=”0″ bg_color=”#78c7c2″ btn_hover_bg=”#a3c6c6″ btn_hover_txt_color=”#ffffff”]NEEM CONTACT OP[/mk_button][/vc_column][/vc_row]

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *