DECEMBERTIP … LENSJES VOOR JE MOBIEL

[vc_row 0=””][vc_column][vc_column_text 0=”” css=”.vc_custom_1511782455315{margin-bottom: 0px !important;}”]DECEMBER-IDEETJE
zoek jij nog een cadeautje voor de decembermaand ?
‘clip on lens set’ voor je smartphone

Wist je dat er verschillende opzet-lensjes voor je smartphone te koop zijn.
Meestal zijn het sets met een macro lens, een groothoek lens en een fisheye lens.
Maar natuurlijk zijn alle lensjes ook los verkrijgbaar.
Er zijn lensjes speciaal voor een bepaald model en merk smartphone, maar er zijn ook universele setjes. Het maakt dus niet uit of je een Android telefoon of een iPhone hebt, ideaal, ze passen op iedere telefoon, dus als je een nieuwe telefoon koopt, kun je je lensjes gewoon blijven gebruiken.

Door de knijper ( net een wasknijper ) op je lens te schuiven bevestig je hem makkelijk als je een foto wilt maken.
Er zijn zelfs al pakketjes voor een paar euro ( Hema heeft al een setje voor € 5,00 ). In een pakketje zitten de volgende lenzen :
* Marco Lens
* Groothoek Lens
* Fisheye Lens

De Macro Lens is een klein, dun lensje waarmee je haarscherpe foto’s maakt van de kleinste details. Je kunt echt heel dichtbij en heel scherp fotograferen ( want natuurlijk wel van de camera van je smartphone af ).
De Groothoek Lens is een lens waarmee je een wijder beeld krijgt. Ideaal wanneer je een mooi gebouw, leuk stadje of een vergezicht wilt vastleggen. Er komt net wat meer op de foto.
De Fisheye Lens laat je 180 graden zien. Leuk voor een grappig effect op je foto’s. De foto’s vervormen namelijk extreem, waardoor lijnen gebogen worden. Leuk voor feesten, grote gebouwen of de natuur.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *