De handigste foto apps

 In Blog

Wat zijn de handigste foto apps?

De handigste foto apps op mijn iPhone zijn toch echt wel Snapseed, PicFrame & Quick. Dit zijn de apps die ik het meest gebruik voor het bewerken van mijn foto’s.

Als ik een filter wil gebruiken voor een foto gebruik ik Snapseed, deze app heeft naar mijn idee de beste opties voor het bewerken van je foto. Naast bijsnijden en draaien kan je gemakkelijk je huid egaliseren en specifieke delen met het penseel belichten. De app is van Google en helemaal gratis 😀

Met PicFrame kan je collages maken, in totaal zijn er met deze app 73 verschillende collages mogelijk! De foto’s die je in de collage zet kan je bewerken met een filter, je kan de foto roteren of spiegelen en je kan de vorm veranderen in bijvoorbeeld een hartje of ster. Daarnaast kan je de randen van de collage dikker en dunner maken of een kleurtje geven. Het is ook nog mogelijk om tekst toe te voegen maar dit is een extra optie. De app kost wel geld, ongeveer twee euro, dat is nog wel te doen.

Met de app Quick kan je teksten toevoegen aan je foto en vervolgens kan je kiezen uit 32 verschillende lettertypes. Het leuke aan de app is dat er niet alleen maar standaard lettertypes in staan. Ze zijn allemaal verschillend en speels, zo voeg je snel en gemakkelijk een tekst toe aan je foto. Heel handig! En de app is gratis!

Recent Posts

Leave a Comment