JOUW BEDRIJF GOED IN BEELD

Social Media Shoot

Waarom een profielfoto zo belangrijk is? We leven in de tijd van Social Media. Het is super belangrijk om jezelf te laten zien, om te laten zien wie jij bent. Een portretfoto op je website, visitekaartje of Social Media is de eerste indruk die een opdrachtgever of relatie krijgt. Je profielfoto is een onderdeel van je huisstijl, jij bent het verlengde van je bedrijf. Als je jezelf en je bedrijf professioneel wilt laten zien, heb je hier ook een professioneel beeld bij nodig.

Een profielfoto kun je gebruiken voor LinkedIn (een MUST), Facebook, op de website van je bedrijf of die van je werkgever. Deze shoot kan elke eerste maandag van de maand geboekt worden tussen 11.00 en 19.00 uur (op afspraak). Het bestand welke bij de shoot is inbegrepen mag je zelf uitkiezen uit de diverse beelden die zijn gemaakt. Wanneer je extra beelden wilt, zijn de kosten € 25,- per bestand.

Profiel Fotoshoot

Deze shoot is zoals een Social Media Shoot, maar hier zijn meerdere beelden bij inbegrepen en bij dit pakket kun je zelf het tijdstip en de locatie bepalen. Wanneer je jouw bedrijf als achtergrond gebruikt, laat het beeld nog meer van jouw zien.

Een aanrader is om overal dezelfde foto te gebruiken, mensen gaan je herkennen. Een mogelijkheid is om een paar keer per jaar overal je foto te vervangen door een nieuwe foto, maar doe dit dan wel in dezelfde stijl. Handig is dus om bij je profielshoot meerdere foto’s te kiezen, zodat je kunt wisselen. Zet jezelf in beeld zoals je bent! De bestanden welke bij de shoot is inbegrepen mag je zelf uitkiezen uit de diverse beelden die zijn gemaakt. Wanneer je extra beelden wilt, zijn de kosten € 25,- per bestand.

Bedrijfsfotografie

Wil je een eigen beeldbank met voldoende eigen beeldmateriaal, dan is het afnemen van uren fotografie het meest geschikt.

Of het het fotograferen van de werknemers voor de website is, het vastleggen van een event, expositie of beurs, het lanceren en documenteren van een nieuw product, het laten zien waar jouw bedrijf voor staat, het maken van materiaal voor een bedrijfs- of branchemagazine (en nog heel veel meer), fotografie per uur is fotografie op maat!

Na eerst jouw wensen duidelijk te hebben, zal het beeldmateriaal in jouw sfeer vastgelegd worden.

Jij & jouw bedrijf in beeld

Voorafgaand aan de shoot kom ik graag bij je langs. Zo krijg in een goed beeld van jouw bedrijf, evt. pand, de sfeer en evt. de medewerkers. Ik neem ruim de tijd om jouw wensen inzichtelijk te maken, zodat ik deze goed kan vertalen in echte beelden, die bij jou en jouw bedrijf passen. Vervolgens plannen we een datum waarop de fotografie zal worden gemaakt (portret- en sfeerbeelden), 

Om jou goed in beeld te brengen neem ik eventueel mijn mobiele fotostudio met de vooraf afgesproken achtergrond(en) mee, gaan we naar een buitenlocatie en/of werken we met jouw bedrijf als achtergrond. De sfeerfoto’s kunnen in het bedrijf of op locatie gemaakt worden.

De mogelijkheid van visagie/hairstyling kan bij ieder pakket voor een meerprijs bijgeboekt worden.