smartphonefotografie, social media, zichtbaarheid

De 3 handigste foto apps

Foto’s bewerken, collage maken, tekst toevoegen … 3 TOP-apps waar je alles mee kan!!!

De handigste foto apps op je SmartPhone zijn toch echt wel Snapseed, PicFrame & Quick. Dit zijn de apps die ik het meest gebruik voor het bewerken van mijn foto’s.

Als ik mijn foto optimaliseer en dat doe ik met iedere foto, gebruik ik altijd Snapseed, wat een geweldiger is dit toch! Deze app heeft naar mijn idee de beste opties voor het bewerken van je foto. Naast bijsnijden en draaien kan je gemakkelijk je huid egaliseren, de kleur of helderheid aanpassen en specifieke delen met het penseel belichten. En wat helemaal leuk is, de app is helemaal gratis 😀

Met PicFrame kan je collages maken, in totaal zijn er met deze app 73 verschillende collages mogelijk! De foto’s die je in de collage zet kan je bewerken met een filter, je kan de foto roteren of spiegelen en je kan de vorm veranderen in bijvoorbeeld een hartje of ster. Daarnaast kan je de randen van de collage dikker en dunner maken of een kleurtje geven. Het is ook nog mogelijk om tekst toe te voegen maar dit is een extra optie. De app kost wel geld, ongeveer twee euro, maar is het echt waard. Zoek je een gratis app voor het snel maken van een collage, kijk dan eens naar LayOut. Super snel en simpel maak je een mooie collage.

Met de app PicLab voeg je tekst & illustraties toe aan je foto’s. Heel gemakkelijk te gebruiken. De app is gratis, maar dan zit er een watermerk in, wil je dat eg hebben, dan zul je moeten betalen. Maar kijk er eens naar, is het echt wel waard!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *